5 Jarig bestaan BAHM-Holland

5 jarig bestaan BAHM

Op 13 Juli 2019 viert het team van BAHM Holland haar 5 jarig bestaan. In deze nieuwsbrief stellen wij ons (opnieuw) aan u voor. 

BAHM is een gevestigde naam in Breda en omstreken. Wij doen meer dan alleen uitzenden, wij houden graag contact met u van mens tot mens. Dat is onze benadering. Oprecht geinteresseerd in wat u belangrijk vindt en waar u behoefte aan heeft.

BAHM is vijf jaar geleden opgericht en in korte tijd uitgegroeid tot een succesvolle uitzendorganisatie. BAHM ontzorgt haar opdrachtgevers door snel in te spelen op hun wensen en mee te denken in oplossingen. De komende jaren wil BAHM verder groeien en uitbreiden met behoud van kwaliteit.
Zoals wij zeggen Quality without Compromise!

Na 5 jaar is het ook nog lang niet klaar! Nieuwe plannen zijn in de maak, het onderscheidend vermogen is nog lang niet uitgeput. Met enorm veel plezier wordt er gekeken naar nieuwe ontwikkelingen en mogelijkheden. Wat nooit zal veranderen: de liefde voor het vak en de mensen die daar onderdeel van uitmaken en de kans om maatschappelijk iets bij te kunnen dragen.
Daarom willen wij dit graag met jullie vieren met een Jubileumfeest.

BAHM- Holland bestaat 5 jaar en viert dat met een feest met klanten en medewerkers op een (hopelijk) zonnige dag op 13 Juli met een feestelijke BBQ.

CHECK je mailbox voor de uitnodiging! Voor vragen neem contact met ons op.