Corona Nieuws Update

| CORONA NIEUWS UPDATE |

Corona Nieuws Update

Gisteren zijn er vanuit de overheid en het RIVM verdere en striktere maatregelen bekend gemaakt. Vandaar deze Corona Nieuws update.

In verband met de striktere maatregelen hebben wij besloten om de ontvangst van mensen op ons kantoor te beperken tot alleen het noodzakelijke mits er geen sprake is van (milde) gezondheidsklachten. Voor deze afspraken gelden aanvullende maatregelen, zoals afstand houden en geen handen schudden. Eventuele kennismakingsgesprekken doen we telefonisch of via andere media op afstand. Mocht je een afspraak met ons gemaakt hebben, maar voel je je ziek? Dan verzoeken wij je dat aan ons te melden, zodat we de afspraak kunnen verzetten.

Onze consultants werken uit voorzorg vanuit huis en zijn dus veelal telefonisch, per mail, WhatsApp en andere media kanalen bereikbaar. Vanuit huis werken wij met zijn allen kei hard door om iedereen aan het werk te kunnen houden en om onze opdrachtgevers te blijven voorzien in hun aanvragen. Mochten wij daardoor niet altijd even goed bereikbaar zijn hopen wij op uw begrip.
Ons werk bestaat veel uit praten met mensen, mensen warm ontvangen en luisteren naar wat iemand graag zou willen. Dat wij nu geen gesprekken kunnen voeren en niet naar buiten kunnen gaan om de klanten te bezoeken vinden wij erg vervelend. Omdat we er met zijn allen voor moeten zorgen dat Nederland dit virus snel te boven komt, hebben wij besloten om deze maatregel te nemen.

Wat betekent dit;
– We werken enkel nog op afspraak, onaangekondigd langs komen is dus helaas niet meer mogelijk;
– Sollicitatiegesprekken worden verplaats of worden anders georganiseerd.
– Inschrijven kan gelukkig online erg gemakkelijk op https://www.bahm-uitzendbureau.nl/werknemers/inschrijven/
– Voor vragen kun je per mail en telefonisch terecht bij onze vestigingen.
– Kijk voor al onze contactgegevens op https://www.bahm-uitzendbureau.nl/contact/

Wij hopen dat het corona-virus snel onder controle is en wij ons werk weer kunnen uitvoeren zoals jullie van ons gewend zijn. We vragen dan ook jullie begrip hiervoor en hopen jullie zo snel mogelijk weer persoonlijk tot dienst te kunnen zijn! Klik hier voor meer informatie van het RIVM en de GGD.

Werken tijdens het coronavirus

De maatregelen omtrent het inperken van verspreiding van het corona virus zorgen voor een significante daling in werk bij bedrijven in onder andere de luchtvaart en horeca sector. Anderzijds zien we een enorme toename in werk bij bedrijven in de food-, logistieke-, schoonmaak- en levensmiddelen sector.

Als werkgever van flexkrachten heeft BAHM Holland de maatschappelijke verantwoordelijkheid om onze flexkrachten aan het werk te houden en baan- en inkomstenzekerheid te bieden.
Met onze flexkrachten en klanten doen we ons uiterste best hier invulling aan te geven. Natuurlijk willen wij niet alleen klanten, maar ook andere bedrijven ondersteunen bij de invulling van posities bij een enorme toename van het werkaanbod! Uw processen moeten immers ook doordraaien.

Wellicht dat wij een tijdelijke oplossing kunnen bieden voor jou en verschillende bedrijven die nu juist extra mensen kunnen gebruiken! Herkent u zich hierin en zoekt u gekwalificeerde medewerkers? Wij komen graag met u in contact.

René Poppelaars op 06-52636727 of rene@bahm-holland.nl
Dennis van Leeuwen op 06-10707420 of brede@bahm-holland.nl
Kasia Gaweda op 06-59941885 of kasia@bahm-holland.nl
Arnold van Haften op 06-15494698 of rotterdam@bahm-holland.nl
Deborah Ayal op 06-14374871 of venlo@bahm-uitzendbureau.nl

Tot slot willen wij langs deze weg alle ondernemers, relaties en betrokkenen een hart onder de riem steken. Laten we er met elkaar zorgen dat het coronavirus ons niet klein krijgt! Wij gaan voor opstaan en doorgaan!