Erkend leerbedrijf

Wij zijn trots dat wij ons een erkend leerbedrijf mogen noemen

BAHM-Holland BV, is door de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven SBB officieel erkend als leerbedrijf! Wij zijn trots dat wij door de SBB als deskundig genoeg worden erkend en deze titel mogen dragen.

Dit betekent dat wij nu als erkend leerbedrijf ook een volwaardige leerwerkplek kunnen aanbieden aan VMBO en MBO studenten. Wij vinden het als bedrijf heel belangrijk dat leerlingen hun leerdoelen in de praktijk kunnen verwezenlijken in een volwaardig bedrijf. Dit is de reden dat wij studenten de kans bieden om hun kennis, kunnen en kwaliteiten verder te ontwikkelen in de praktijk.

Als student wordt je begeleid door ervaren medewerkers die jou met plezier alles leren over hun vakgebied. Door mee te werken in het bedrijf leer je de praktijk het beste kennen en heb je de mogelijkheid om te ontdekken wat je echt leuk vindt.

Ben je een VMBO, MBO of HBO student en ben je op zoek naar een stageplaats? Stuur dan je cv en motivatie naar solliciteren@bahm-uitzendbureau.nl, dan nemen wij contact met je op. Wie weet verwelkomen we jou dan binnenkort als onze nieuwe stagiair(e).

erkend leerbedrijf

#Bahm #teambahm #uitzendbureau #uitzenden #begeleiding #vakmensen #opleiden #opleidendoejesamen #opleidenvoordetoekomst