NAC4Business

NAC4Business

Samen tegen Corona – NAC4BUSINESS

Waar iedere ondernemer te maken heeft met de huidige crisis van het Corona-virus willen wij als BAHM-Holland BV een steentje bijdragen voor de ondernemers en NAC Breda. Deze tijd breng veel onzekerheid voor u als ondernemer en uw personeel maar ook voor NAC Breda.
Daarvoor is het platform NAC4Business online gegaan. Vragen die wij veel opvangen zijn: Is er voldoende liquiditeit, kan ik mijn personeel nog aanhouden, is er nog genoeg werk, zorgt ons kabinet voor tijdige en voldoende financiële ondersteuning, wat is de situatie van mijn debiteuren en crediteuren en zo nog meer.

Wat doet BAHM-Holland BV en wat kunnen wij voor u betekenen:

Binnen ons gehele netwerk zijn er bedrijven welke nog steeds een personeelstekort hebben maar ook bedrijven welke personeelsoverschot hebben i.v.m. bijvoorbeeld uitgestelde werkzaamheden.
BAHM-Holland BV wil deze bedrijven graag samenbrengen om elkaars personeel tijdelijk aan elkaar beschikbaar te stellen.

Ondernemingen kunnen hun vraag en aanbod van personeel bij ons aangeven waarna wij als bemiddelaar zullen fungeren tussen beide ondernemingen. Als bemiddelaar kunnen wij u administratief, contractueel en eventueel juridisch bijstaan echter zal de overeenkomst uiteindelijk tussen de ondernemingen worden gesloten.

Wat zijn de kosten:

Voor deze rol vragen wij een administratieve bijdrage van €125,- per vraag en/of aanbod. Aangezien wij als businesspartner NAC Breda een warm hart toedragen en onze club een goede financiële toekomst wensen, maken wij per administratieve bijdrage totaal €50,- over naar NAC in de vorm van sponsoring o.v.v. “Sponsors NAC Breda Business bemiddeling”.
Hierdoor draagt iedere deelnemer bij aan de gezonde financiële toekomst van onze mooie club. Want in deze onzekere tijd kan ook NAC Breda een extra steuntje in de rug gebruiken!
Bekijk het platform op www.nac.nl/nac4business

Bent u geïnteresseerd en wilt u weten wat voor u de mogelijkheden zijn neem dan contact met ons op via onderstaande gegevens:
BAHM-Holland BV
Rene Poppelaars
T. (0) 88 – 003 99 00
M. bemiddeling@bahm-holland.nl

NAC5Business

Op dit moment blijft BAHM Holland ongestoord verder draaien. De noodzakelijke voorzorgsmaatregelen zijn uiteraard genomen; de gezondheid en veiligheid van onze medewerkers blijven cruciaal. Zo kunnen wij u nog steeds de nodige service blijven verlenen.
Wij hebben ruim voldoende Loodgieters, CV monteurs, Elektromonteurs, Fitters, en IJzerwerkers beschikbaar die landelijk inzetbaar zijn, in alle categorieën van de industrie en shipbuilding.

Heeft u projecten waar u vakmensen als; allround timmermannen, elektromonteurs, loodgieters, schilders, tegelzetters etc. kunt gebruiken geef dat dan zo snel mogelijk door zodat wij de juiste vakmensen voor u kunnen vastleggen.

Al onze vakmensen zijn voorzien van eigen vervoer, gereedschappen, de wettelijk vereiste papieren en eventueel VCA.

#NACBreda #platform #vraagenaanbod #samenstaanwesterk #BAHM #bahmholland #teambahm #uitzendbureau #uitzendbranche #Breda #inbreda #noad #comeonnac #hupsamenleving