11 juni 2018

Over ons

Wat kunnen wij vertellen over ons?
Wat biedt BAHM Uitzendbureau?
Niet roepen maar doen, zonder nonsens is ons motto.

teambahm

Quality without compromise

Wij zijn actief op het gebied van administratie, elektrotechniek, industrie, installatietechniek, schoonmaak, shipbuilding, transport en werktuigbouw.
En dat in de breedste zin van het woord. Of het nu gaat om grote of kleine projecten, BAHM Holland pakt het aan!

BAHM is opgericht in 2013 door Mevrouw Poppelaars-Bink. Begonnen met een kleinschalige doelgroep in de regio Breda maar inmiddels uitgegroeid tot een organisatie met vestigingen en opdrachtgevers door heel Nederland. Hierbij zijn engineering, productie en dienstverlening op een hoog niveau gekomen.

Onze kracht is dat wij 24/7 bereikbaar zijn voor zowel de opdrachtgevers als werknemers. Ook vinden wij het belangrijk om nauw contact te houden met de klant en met het personeel, zodat we problemen op kunnen lossen voordat zij daadwerkelijk aanwezig zijn.
Ons streven is, nadat we een opdrachtgever kennis hebben laten maken met onze diensten, een langdurige en efficiënte samenwerking aan te gaan waarbij we de opdrachtgever zoveel mogelijk zorg wegnemen. Hierdoor kan de klant zich zoveel mogelijk met zijn hoofd business bezighouden.

logo_SNABAHM Holland is gecertificeerd met het SNA-keurmerk, dit wil zeggen dat wij onze (personeel) administratie op orde hebben, op tijd onze omzetbelasting en loonheffingen afdragen en onze medewerkers gerechtigd zijn om in Nederland te werken.

 

Tevens is BAHM Holland lid van de Brancheorganisatie NBBU. De NBBU is een van de twee grote brancheorganisaties voor uitzendondernemingen. Uitzendbureaus die lid zijn van de NBBU volgen regels van de NBBU-cao. NBBU logo

 

QUALITY WITHOUT COMPROMISE