Zomervakantie 2019

Zomervakantie
Zomervakantie 2019
Op 26 Juli a.s. gaat BAHM Holland met zomervakantie. Onze medewerkers werken gewoon door maar ons kantoor is beperkt bereikbaar.

Week 31 zijn wij op maandag 29-07 en dinsdag 30-07 gesloten.
Week 32 zijn wij op maandag 05-08 gesloten.
Week 33 zijn wij op maandag 12-08 gesloten.

Voor spoed gevallen kunt u contact op nemen met René Poppelaars.
René kunt u bereiken via rene@bahm-holland.nl

Mist uw bedrijf extra handjes tijdens deze periode? Op zoek naar een tijdelijke of vaste oplossing?

Neem contact op met BAHM Holland uitzendbureau. https://www.bahm-uitzendbureau.nl/werkgevers/offerte/
Maak snel kennis met onze enthousiaste kandidaten.
Uiteraard staan wij ook gedurende deze periode graag voor u klaar!

Namens team BAHM wensen wij iedereen die kan gaan genieten van zijn/haar zomervakantie alvast een hele fijne zonnige vakantie toe!

   Zomervakantie

Beeindiging samenwerking BAHM Bergen op Zoom

Waarschijnlijk heeft u het nieuws al voorbij zien komen maar middels deze weg willen wij u informeren dat de samenwerking van BAHM-Holland BV met de vestiging in Bergen op Zoom is beëindigd. Wij bedanken Miranda voor haar inzet en de aangename tijd waar zij onder de vlag van BAHM-Holland BV hebben geopereerd en wensen ze veel succes in de toekomst.

Uiteraard zullen wij als BAHM-Holland BV blijven doorgaan met het verhogen van de kwaliteit en service die u van ons mag verwachten als NEN-4400-1, VCU, SFT en VRO gecertificeerde uitzendonderneming.
Vanuit onze vestigingen in Breda (René Poppelaars / 06-52636727), Rotterdam (Arnold van Haften / 06-15494698) en Venlo (Deborah Ayal / 06-14374871) Utrecht (Joop Denekamp / 06-42307516) zullen wij uw aanvragen invullen.

Tevens zal BAHM-Holland BV blijven groeien daar wij bezig zijn met vestigingen in Noord-Holland, Gelderland, Zeeland, Oost -en West Brabant. Hierin is de verwachting voor 2019 zijn dat wij op 3 extra locaties actief zullen worden in de groei van BAHM-Holland BV.

Dit jaar vierden wij ons 5 jarig bestaan als gecertificeerde onderneming met een hapje en drankje. Wij willen graag van deze mogelijkheid gebruik maken om alle klanten, die de moeite hebben genomen hierbij aanwezig te zijn, hartelijk te bedanken.

Mocht u vragen en/of opmerkingen hebben betreft deze berichtgeving dan kunt u altijd contact met ons opnemen.