Uitzenden

Als u tijdelijk, voor een korte of langere periode, extra mensen nodig heeft dan bent u bij BAHM Uitzendbureau aan het juiste adres. De meest voorkomende dienstverlening van ons bedrijf is uitzenden.

Ik wil meer informatie
  • Geen wervingskosten
  • Geen risico
  • No nonsens
  • Messcherpe tarieven

De juiste flexwerkers voor ieder project

Wij zoeken voor u de juiste flexmedewerker en deze gaat op basis van de gewerkte uren bij u aan de slag. U betaald geen wervingskosten of administratie kosten en loopt geen risico bij ziekte.
Uitzenden is vaak voor kortere projecten, bijvoorbeeld één of twee maanden.

Onze flexwerkers werken bij toonaangevende bedrijven en hebben een groot aanbod van steeds wisselende banen. Van productiewerk tot administratief, parttime of fulltime.
Wanneer onze flexwerker heel geschikt is voor een bepaalde klus, maar daar nog niet de goede opleiding voor heeft, zorgen wij daar voor. Ook kunnen wij zo nodig het vervoer voor de flexwerker regelen. Bij BAHM Uitzendbureau kunnen flexwerkers rekenen op ondersteuning en begeleiding. Wij voldoen aan de hoogste standaarden.

 

De voordelen van uitzenden

De arbeidsmarkt is in constante verandering en daarom wil je als opdrachtgever flexibel zijn. Uitzenden kan dé ideale oplossing zijn als je tijdelijk medewerkers nodig hebt. Wij beschikken over een groot en veelzijdig bestand aan flexmedewerkers die snel ingezet kunnen worden bij bijvoorbeeld ziekte, piekmomenten of grote achterstand. De flexmedewerker gaat bij jou aan de slag, maar blijft bij BAHM Uitzendbureau in dienst. Als ondernemer werk je een slag in de rondte om succesvol te zijn. Hoe fijn is het dan om tijd en energie te winnen door alle administratieve rompslomp en grote risico’s rondom personeel uit te besteden aan experts die het naadje van de kous weten. 

 

✓  Snel een geschikte flexmedewerker
✓  Bespaart veel tijd en geld
✓  Geen werkgeversrisico
✓  Geen risico bij ziekte

 

Voor meer informatie over de dienst Uitzenden kunt u contact opnemen met BAHM Uitzendbureau. | 088-0039900

Ik wil meer informatie

BAHM
Makes Flexibility Work

Wil je meer weten, heb je vragen of wil je een aanvraag plaatsen? Neem contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

Ik help je graag verder!

Nick Collins
Account manager

+31 (0) 88 003 99 00 info@bahm-uitzendbureau.nl