Werving & Selectie

Natuurlijk kunt u bij BAHM uitzendbureau ook een opdracht voor werving & selectie plaatsen. Bij werving en selectie werken we toekomstgericht. In plaats van een snel succesje gaan we voor duurzame relaties.

Ik wil meer informatie
  • Groot netwerk
  • Expertise
  • Deskundig
  • Persoonlijk betrokken

Wij zoeken de juiste kandidaat

Van tevoren maken wij heldere afspraken over het werving- en selectietraject en stellen wij een stappenplan op. Alle kandidaten doorlopen een zorgvuldige selectieprocedure. Aan de hand van een functieprofiel dat wij samen met u opstellen, gaan wij voor u op zoek naar de juiste kandidaat voor de functie. We zetten alle middelen in om de juiste kandidaat te werven.

Wij houden een voorselectie met als doel alleen eindkandidaten aan u voor te stellen. We zoeken liever iets langer naar een perfecte kandidaat dan dat we snel een shortlist opstellen van mensen die min of meer voldoen aan je eisen. Wanneer u de kandidaat geschikt vindt voor de functie komt deze direct bij u in dienst. Aan BAHM uitzendbureau betaald u alleen een fee voor de geleverde diensten. Pas nadat er een succesvolle match is ontstaan, brengen wij de bemiddelingskosten in rekening.

De voordelen van detacheren

Werving en selectie via BAHM Uitzendbureau is kiezen voor algehele ontzorging. Wij selecteren op basis van soft,- en hard skills, bellen referenties na, checken diploma’s op echtheid en voeren diverse persoonlijke gesprekken met de kandidaat. Wij zullen altijd kritisch zijn bij het werven en zullen nooit concessies doen die ten koste gaat van onze dienstverlening. Op basis hiervan kunnen wij jouw als opdrachtgever continu voorzien van de beste kandidaat.

Wanneer de kandidaat bij jou in dienst is getreden blijven wij ook graag betrokken. Als sparringpartner houden we graag contact met de geplaatste kandidaat en met jou. Wij willen niets anders dan kwaliteit leveren, daarom vinden we het belangrijk om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen en ervaringen. Dat is één van de redenen waarom opdrachtgevers bij ons blijven terugkomen en daar zijn we trots op!

✓  Het gehele proces van werven en selecteren nemen wij van je over
✓  Zorgvuldige en kritische selectieprocedure
✓  Uitgebreide screening kandidaat
✓  Begeleiding voorstelrondes
✓  Begeleiding kandidaat in de contractfase
✓  Evaluatie werving & selectie en nazorg

Voor meer informatie over de dienst Werving & Selectie kunt u contact opnemen met BAHM Uitzendbureau. | 088-0039900

Ik wil meer informatie

BAHM
Makes Flexibility Work

Wil je meer weten, heb je vragen of wil je een aanvraag plaatsen? Neem contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

Ik help je graag verder!

Nick Collins
Account manager

+31 (0) 88 003 99 00 info@bahm-uitzendbureau.nl