wij zijn BAHM Uitzendbureau

We make flexibility work

Wij zijn actief op het gebied van administratie, elektrotechniek, installatietechniek, industrie, schoonmaak, scheepsbouw, transport en werktuigbouw. En dat in de breedste zin van het woord. Of het nu gaat om grote of kleine projecten. BAHM Uitzendbureau pakt het aan!

 

wij zijn BAHM Uitzendbureau

Onze kracht is dat wij mensen helpen aan een toffe job en bieden ondernemers extra handen en services. Zonder nonsens, voor zowel de opdrachtgevers als werknemers. Ook vinden wij het belangrijk om nauw contact te houden met de klant en met het personeel, zodat we problemen op kunnen lossen voordat zij daadwerkelijk aanwezig zijn. Wij werken transparanter, duidelijker én met persoonlijke aandacht voor ondernemers en werknemers.
Ons streven is, nadat we een opdrachtgever kennis hebben laten maken met onze diensten, een langdurige en efficiënte samenwerking aan te gaan waarbij we de opdrachtgever zoveel mogelijk zorg wegnemen. Hierdoor kan de klant zich zoveel mogelijk met zijn hoofd business bezighouden

Bekijk ons team

Certificering

BAHM Holland is gecertificeerd met het SNA -Keurmerk, dit wil zeggen dat wij onze (personeel) administratie op orde hebben, op tijd onze omzetbelasting en loonheffingen afdragen en onze medewerkers gerechtigd zijn om in Nederland te werken. Tevens is BAHM Holland lid van de Brancheorganisatie NBBU. De NBBU is een van de twee grote brancheorganisaties voor uitzendondernemingen.
Uitzendbureaus die lid zijn van de NBBU volgen regels van de NBBU-cao.

Wij zoeken franchisenemers!

BAHM Uitzendbureau wil haar formule verder uitbreiden en is op zoek naar gedreven, ambitieuze ondernemers met passie, enthousiasme en inzet.

Heb jij ervaring in de uitzendbranche en ben je het zat om onder target druk en/of onder managers te moeten werken?
Misschien is BAHM Holland iets voor jou! Wij hebben nog enkele plekken vrij voor nieuwe franchisenemers.

Franchisenemer worden?

BAHM
Makes Flexibility Work

Wil je meer weten, heb je vragen of wil je een aanvraag plaatsen? Neem contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

Ik help je graag verder!

Angela Poppelaars
Financieel directeur

+31 (0) 88 003 99 00 info@bahm-uitzendbureau.nl