ZZP Bemiddeling

Ook voor ZZP bemiddeling kun u bij ons terecht.

Ik wil meer informatie
  • Actief in diverse sectoren
  • Complete bemiddeling
  • Persoonlijk betrokken
  • Groot netwerk

Een groot netwerk aan ZZP-ers

BAHM Uitzendbureau neemt financiële zorgen weg van de ZZP’er en daarnaast dekken wij het de WKA af voor de opdrachtgever. Zowel ZZP’ers als opdrachtgevers kunnen verzoeken doen voor ZZP bemiddeling.

ZZP Bemiddeling bij ons houdt in dat wij bemiddelen tussen ZZP'ers (zelfstandigen zonder personeel) en opdrachtgevers. Wij koppelen opdrachtgevers die graag gebruik willen maken van de diensten van een ZZP'er aan ZZP'ers die beschikken over de juiste vaardigheden. BAHM Uitzendbureau beschikt over een groot netwerk van bedrijven die graag ZZP'ers inschakelen. Wanneer wij voor jou als ZZP'er bemiddelen zoeken we opdrachten die aansluiten bij jouw vaardigheden en wensen.

Wij zijn actief in de volgende vakgebieden; administratie, elektrotechniek, industrie,
installatietechniek, schoonmaak, scheepsbouw, transport, werktuigbouw.

De voordelen van ZZP bemiddeling

Wij bieden maatwerk voor zzp-bemiddeling en voorzien jou tevens van advies over de laatste wet- en regelgeving. Wij zorgen dat de zzp-factuur snel is voldaan, controleren op schijnzelfstandigheid en nemen het debiteurenbeheer over. Onze zzp-bemiddeling heeft als doel om je precies die duidelijkheid te verschaffen, die ervoor zorgt dat jij met plezier aan het werk kunt, wij zorgen voor de overeenkomsten, administratie en betalingen.

Er zijn genoeg redenen om je zzp-bemiddeling uit te besteden aan BAHM Uitzendbureau. Zo zorgen wij er bijvoorbeeld voor dat jij je kunt richten op wat jij het liefste doet, maar dat met maximale ontzorging voor wat betreft voorfinanciering, administratie en goedgekeurde overeenkomsten! Wij creëren graag meer werkplezier voor jou. Met de zzp-bemiddeling van BAHM Uitzendbureau ervaar je de voordelen van het zelfstandig ondernemerschap, de zekerheid van directe betaling én meer. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan:

✓  Directe betaling binnen overeengekomen termijn
✓  Professioneel georganiseerde administratie
✓  Altijd maatwerk en persoonlijk contact

Voor meer informatie over de dienst ZZP Bemiddeling kunt u contact opnemen met BAHM Uitzendbureau. | 088-0039900

Ik wil meer informatie

BAHM
Makes Flexibility Work

Wil je meer weten, heb je vragen of wil je een aanvraag plaatsen? Neem contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

Ik help je graag verder!

Nick Collins
Account manager

+31 (0) 88 003 99 00 info@bahm-uitzendbureau.nl