Verbouwing Van der Valk hotel Nuland

Met bijna honderd hotels en vrijwel overal een familielid aan het roer, is Van der Valk wereldwijd een uniek familiebedrijf.

Techval is een installateur en een onderdeel van Van der Valk. Techval verzorgt de gehele E-installatie voor een aantal van de hotels. Veelal van onze elektromonteurs werken via Techval voor Van der Valk.  Wij als BAHM Uitzendbureau zijn dan ook mega trots dat wij mogen bijdragen aan de realisatie en/of renovatie van enkele hotels, waaronder Gilze-Rijen, Princeville, Gorinchem en Nuland.

Zo zijn wij op projectbezoek geweest bij het Van der Valk hotel in Nuland. Het hotel wordt op dit moment compleet gerenoveerd naar een modern en nog luxer hotel.  “Een moeilijke, maar mooie bouw” aldus de Hoofduitvoerder van de bouw. Een verbouwing gaat niet altijd zonder slag of stoot, maar wij doen er alles aan om ons doel te bereiken. Vanwege de bezorgdheid en de onzekerheid die het coronavirus heeft veroorzaakt heeft Van der Valk haar deuren 3 maanden gesloten voor de gasten. Wel werd er hard doorgewerkt door alle medewerkers rekening houdende met de RIVM richtlijnen. Momenteel staat er nu een pop-up restaurant zodat de gasten toch nog kunnen genieten van het Valk menu en beleving.

'Het is op sommige punten een uitdaging, maar hard work pays off’ aldus de Elektromonteur. En dat is zeker te zien aan de gloednieuwe hotel!
Wij wensen ieder betrokkene bij het project heel veel succes en kunnen niet wachten op het eindresultaat. De uitvoering is al vanaf 2019 en zal naar verwachting tot 2022 duren.

Gerelateerde referenties

BAHM zich richt zich enorm op persoonlijk contact.

Ontwerp, installatie en onderhoud. Techval
Ontwerp, installatie en onderhoud.

Techval

Gerelateerde projecten

Op bezoek bij Van Iersel Verkeersschool

Kees van Iersel Opleiding & Trainging is een familiebedrijf dat tientallen jaren ervaring heeft in het geven van rijopleidingen. Bij Van Iersel kun je ook terecht voor onder andere een heftruckcertificaat of vrachtwagenrijbewijs.

Bekijk dit project

Exxon Mobil Rotterdam

Groot onderhoud bij Rotterdamse raffinaderij van ExxonMobil

Bekijk dit project

In aanbouw: Van der Valk hotel Gorinchem

Met bijna honderd hotels en vrijwel overal een familielid aan het roer, is Van der Valk wereldwijd een uniek familiebedrijf.

Bekijk dit project

BAHM
Makes Flexibility Work

Wil je meer weten of een aanvraag indienen? Neem contact op met Dennis. Hij helpt je graag verder!

Ik help je graag verder!

Dennis van Leeuwen
Projectcoördinator

+31 (0) 88 003 99 00 info@bahm-uitzendbureau.nl