Verbouwing Van der Valk hotel Nuland

Met bijna honderd hotels en vrijwel overal een familielid aan het roer, is Van der Valk wereldwijd een uniek familiebedrijf.

Techval is een installateur en een onderdeel van Van der Valk. Techval verzorgt de gehele E-installatie voor een aantal van de hotels. Veelal van onze elektromonteurs werken via Techval voor Van der Valk.  Wij als BAHM Uitzendbureau zijn dan ook mega trots dat wij mogen bijdragen aan de realisatie en/of renovatie van enkele hotels, waaronder Gilze-Rijen, Princeville, Gorinchem en Nuland.

Zo zijn wij op projectbezoek geweest bij het Van der Valk hotel in Nuland. Het hotel wordt op dit moment compleet gerenoveerd naar een modern en nog luxer hotel.  “Een moeilijke, maar mooie bouw” aldus de Hoofduitvoerder van de bouw. Een verbouwing gaat niet altijd zonder slag of stoot, maar wij doen er alles aan om ons doel te bereiken. Vanwege de bezorgdheid en de onzekerheid die het coronavirus heeft veroorzaakt heeft Van der Valk haar deuren 3 maanden gesloten voor de gasten. Wel werd er hard doorgewerkt door alle medewerkers rekening houdende met de RIVM richtlijnen. Momenteel staat er nu een pop-up restaurant zodat de gasten toch nog kunnen genieten van het Valk menu en beleving.

'Het is op sommige punten een uitdaging, maar hard work pays off’ aldus de Elektromonteur. En dat is zeker te zien aan de gloednieuwe hotel!
Wij wensen ieder betrokkene bij het project heel veel succes en kunnen niet wachten op het eindresultaat. De uitvoering is al vanaf 2019 en zal naar verwachting tot 2022 duren.

Gerelateerde referenties

BAHM zich richt zich enorm op persoonlijk contact.

Ontwerp, installatie en onderhoud. Techval
Ontwerp, installatie en onderhoud.

Techval

Gerelateerde projecten

Saipem 7000

De Saipem 7000, een van de grootste semi-afzinkbare kraanschepen ter wereld, heeft een grote onderhoudsbeurt bij Damen Verolme Rotterdam gehad.

Bekijk dit project

Project NAC

Bij NAC Breda is BAHM betrokken in diverse onderhoud werkzaamheden. BAHM is al jaren lang een trouwe sponsor van NAC.

Bekijk dit project

Project Total

Vaste leverancier voor Total. Total beschikt in Antwerpen over een van de meest performante geïntegreerde platformen voor raffinage en petrochemie.

Bekijk dit project

BAHM
Makes Flexibility Work

Wil je meer weten of een aanvraag indienen? Neem contact op met Dennis. Hij helpt je graag verder!

Ik help je graag verder!

Dennis van Leeuwen
Projectcoördinator

+31 (0) 88 003 99 00 info@bahm-uitzendbureau.nl