Op bezoek bij Van Iersel Verkeersschool

Kees van Iersel Opleiding & Trainging is een familiebedrijf dat tientallen jaren ervaring heeft in het geven van rijopleidingen. Bij Van Iersel kun je ook terecht voor onder andere een heftruckcertificaat of vrachtwagenrijbewijs.

Verkeersschool kees Van Iersel gaat haar locatie aan de Vinkelsestraat in Heesch verruilen voor Industrieterrein Vorstengrafdonk in Oss. De manier van opleiden van chauffeurs verandert door het gebruik van simulatoren in de opleiding en het meer digitaal onderhouden van kennis en kunde van chauffeurs. Hierdoor worden andere opleidingseisen gesteld aan de huisvesting. De belangrijkste reden voor Verkeersschool van Iersel om op zoek te gaan naar een beter passende locatie waarin zij kan meegroeien in deze ontwikkeling en chauffeurs veilig de weg op kan laten gaan.

Omdat de verkeersschool naar een nieuw en groter pand in Oss is verhuisd, ging Van Iersel op zoek naar iemand die de werkruimtes schoon wilde houden. Via via kwam de verkeersschool bij BAHM Uitzendbureau terecht en legden de aanvraag bij ons neer.

Na enkele telefoongesprekken en wat mailverkeer hebben we in real life bij Van Iersel op kantoor kennis met elkaar mogen maken. Tijden dit gesprek was vooral belangrijk om de behoeften van Van Iersel nogmaals goed op papier te zetten zodat wij hen in het vervolggesprek de juiste kandidaten konden voorstellen.

Wij zijn enorm blij dat wij Van Iersel mogen voorzien van schoonmaakmedewerkers en danken de verkeersschool voor het vertrouwen in ons!

Gerelateerde referenties

Wij nemen graag personeel over van BAHM Uitzendbureau!

Koeriersdienst AB Sneltransport
Koeriersdienst

AB Sneltransport

Wij ervaren altijd een fijne en duidelijke communicatie met BAHM.

Energiespecialist Kemkens
Energiespecialist

Kemkens

Gerelateerde projecten

Saipem 7000

De Saipem 7000, een van de grootste semi-afzinkbare kraanschepen ter wereld, heeft een grote onderhoudsbeurt bij Damen Verolme Rotterdam gehad.

Bekijk dit project

EQUANS project: Shell Pernis, red2green

Met gepaste trots kunnen wij melden dat onze mensen via EQUANS mee werken aan het red2green project op Shell Pernis. In deze fabriek wordt duurzame vliegtuigbrandstof en hernieuwbare diesel geproduceerd uit afval. Denk daarbij aan frituurvet en plantenresten.

Bekijk dit project

Project verbouwing motorvrachtschip

Het betreft een droge ladingschip. Dit motorvrachtschip is 85 x 9,50 meter, heeft een diepgang van 2,62 meter en een laadvermogen van 1.265 ton. BAHM Holland hielp bij de renovatie van het complete schip. Hiervoor hebben wij een timmerman ingezet voor het interieur, lassers voor werkzaamheden in het ruim en monteurs voor de machinekamer.

Bekijk dit project

BAHM
Makes Flexibility Work

Wil je meer weten of een aanvraag indienen? Neem contact op met Dennis. Hij helpt je graag verder!

Ik help je graag verder!

Dennis van Leeuwen
Projectcoördinator

+31 (0) 88 003 99 00 info@bahm-uitzendbureau.nl