Opdrachtgevers

Waarom kiezen voor BAHM Uitzendbureau?

De juiste vakmensen voor u als opdrachtgever aan het werk is niet ingewikkeld! U zoekt mensen, wij leveren die!

Wij maken het verschil

We stropen de mouwen op en met onze no-nonsens metaliteit bieden wij flexibele oplossingen waar je blij van wordt. Met eerlijke en transparante tarieven, korte communicatielijnen en een persoonlijke aanpak. Super flexibel ondernemen met grip op je loonkosten met werving en selectie support en services. Transparant, duidelijk en met persoonlijke aandacht.

Wij bieden vakmensen die je herkent uit duizenden. Onze BAHM medewerkers maken het verschil, zij hebben namelijk maar één doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie. Wij zijn thuis in diverse sectoren en matchen uw aanvraag met werkzoekende in uw regio.

Onze sectoren

Onze mensen

Onze mensen maken deze doelstelling dagelijks waar in de praktijk, zij zijn betrokken, inventief en daadkrachtig.
Zij vormen de basis van ons succes. Wij maken de zaken niet mooier, complexer of duurder. BAHM Uitzendbureau verkoopt geen nonsens, maar gaat voor u aan de slag. Wij luisteren naar u, denken met u mee en zorgen zo voor de beste oplossing voor u. Ons team staat altijd voor u klaar!

Onze diensten

Door onze flexibiliteit kunnen wij uw vraag op verschillende manieren invullen;

  • Detacheren
  • Uitzenden
  • Werving en Selectie
  • ZZP Bemiddeling

Na plaatsing van de juiste kandidaat zorgen wij voor het papierwerk en de verloning. Het CAO loon van het inlenend bedrijf is altijd leidend.
Onze tarieven zijn altijd inclusief kosten zoals vakantiedagen, vakantiegeld, kortverzuim en exclusief BTW en eventuele reiskosten.
BAHM is aangesloten bij de branche organisatie NBBU, VCU gecertificeerd en beschikt over het NEN 4400-1 keurmerk.

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op 088-0039900. 

Wij bezoeken onze klanten regelmatig, we kennen daadwerkelijk het bedrijf. Juist dat stukje extra wat wij bieden is waarom klanten voor ons kiezen!

Open en transparant zijn is waar wij voor staan. Kortom, BAHM-Holland is een bedrijf waar vertrouwen hoog in het vaandel staat en waar afspraak ook afspraak is. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen!

En daar staat BAHM voor! We Make Flexibility Work

Meer over onze diensten