Werknemers

BAHM Uitzendbureau: makes flexibility work

Bij BAHM Uitzendbureau kun je altijd rekenen op een persoonlijke en respectvolle benadering. We besteden aandacht aan onze werknemers en je werk zonder nonsens.

NBBU

Wij zijn aangesloten bij de NBBU, de grootste brancheorganisatie voor uitzendorganisaties in Nederland. Dat is de wettelijke basis van alle rechten en plichten die je hebt als je voor ons aan de slag gaat.

Wil jij samen met ons investeren?

De arbeidsmarkt verandert. Onze opdrachtgevers hebben steeds meer vraag naar flexibel personeel. We komen graag in contact met vakbekwame specialisten in allerlei functiegebieden. Wij zoeken doorlopend werknemers die op zoek zijn naar uitdagende baan met vrijheid en verantwoordelijkheid. Wil je werken in een gecertificeerde organisatie (NEN & VCU) met korte lijnen en actieve mensen?
Wil jij samen met ons investeren in een goede relatie en werken aan een goede toekomst? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bekijk onze vacatures

Anti-discriminatiebeleid

BAHM Uitzendbureau wil op geen enkele wijze meewerken aan arbeidsmarktdiscriminatie door haar intermediairs en de opdrachtgevers. BAHM Uitzendbureau zegt nee tegen discriminatie en ja tegen een diverse arbeidsmarkt.

De directie van BAHM Uitzendbureau verwerpt elke vorm van discriminatie op de arbeidsmarkt. Om dit te onderstrepen hebben we een beleid opgesteld, zodat de directie tot actie kan overgaan mocht BAHM Uitzendbureau discriminatie in haar dienstverleningsketen constateren. Discriminatie is: het ongelijk behandelen van mensen (sollicitanten, werkenden, collega’s en klanten) op basis van: geslacht, ras, etnische afkomst of huidskleur, nationaliteit, godsdienst, levensovertuiging, politieke gezindheid, burgerlijke staat, seksuele gerichtheid, handicap en leeftijd.

Bij BAHM is iedereen welkom. Dus jij ook. Wij helpen dagelijks mannen en vrouwen, van jong tot oud en van iedere afkomst aan een leuke baan.
We maken graag kennis met je.

En daar staat BAHM voor! We make flexibility work!

Bekijk ons anti-discriminatiebeleid