28 april 2022

Even voorstellen

Vorige week is Suzan Kieboom bij ons begonnen! Zij gaat het team in Breda versterken als intercedent. Zoek je dus nog werk in de omgeving van Breda? Daar kan Suzan je bij helpen! Wij wensen haar alvast veel succes en natuurlijk vooral veel werkplezier toe. Daar doen we het immers allemaal voor.

Even voorstellen:
 
“mijn naam is Suzan, 24 jaar oud en woonachtig in het mooie Brabant. Ik was opzoek naar een nieuwe functie en bij zo bij Bahm Uitzendbureau terechtgekomen. Even iets heel anders maar niet minder leuk! Wat me gelijk opviel was dat het een klein, fijn bedrijf is waar je jezelf kan en mag zijn. Er is veel persoonlijke aandacht en de sfeer is erg fijn, daarnaast is er genoeg ruimte om jezelf te ontwikkelen.
- Na mijn werk ben ik altijd bij mijn vrienden te vinden of in de sportschool, en met mooi weer hou ik ervan om buiten te beachvolleyballen”
 
Vorige week is Suzan Kieboom bij ons begonnen! Zij gaat het team in Breda versterken als intercedent. Zoek je dus nog werk in de omgeving van Breda? Daar kan Suzan je bij helpen!
Wij wensen haar alvast veel succes en natuurlijk vooral veel werkplezier toe. Daar doen we het immers allemaal voor.
 
 

Meer nieuws

Nieuwe website live!

Welkom op onze nieuwe website van BAHM Uitzendbureau! Vol trots lanceren wij onze nieuwe website die we in samenwerking met RB-Media ...

Fijne feestdagen en een gelukkig Nieuwjaar

Het afgelopen jaar is voorbijgevlogen en we willen graag onze dank uitspreken voor het vertrouwen dat u in BAHM heeft gesteld. et het ein...

Minimumloon stijging per 1 Januari 2023

Er komt een stijging aan voor het minimumloon. De bedragen van het wettelijk minimumloon worden per 1 januari 2023 verhoogd.

BAHM
Makes Flexibility Work

Wil je meer weten, heb je vragen of wil je een aanvraag plaatsen? Neem contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

Ik help je graag verder!

Anique de Koning
Personeelsadministratie

+31 (0) 88 003 99 00 info@bahm-uitzendbureau.nl