28 april 2022

Even voorstellen

Vorige week is Suzan Kieboom bij ons begonnen! Zij gaat het team in Breda versterken als intercedent. Zoek je dus nog werk in de omgeving van Breda? Daar kan Suzan je bij helpen! Wij wensen haar alvast veel succes en natuurlijk vooral veel werkplezier toe. Daar doen we het immers allemaal voor.

Even voorstellen:
 
“mijn naam is Suzan, 24 jaar oud en woonachtig in het mooie Brabant. Ik was opzoek naar een nieuwe functie en bij zo bij Bahm Uitzendbureau terechtgekomen. Even iets heel anders maar niet minder leuk! Wat me gelijk opviel was dat het een klein, fijn bedrijf is waar je jezelf kan en mag zijn. Er is veel persoonlijke aandacht en de sfeer is erg fijn, daarnaast is er genoeg ruimte om jezelf te ontwikkelen.
- Na mijn werk ben ik altijd bij mijn vrienden te vinden of in de sportschool, en met mooi weer hou ik ervan om buiten te beachvolleyballen”
 
Vorige week is Suzan Kieboom bij ons begonnen! Zij gaat het team in Breda versterken als intercedent. Zoek je dus nog werk in de omgeving van Breda? Daar kan Suzan je bij helpen!
Wij wensen haar alvast veel succes en natuurlijk vooral veel werkplezier toe. Daar doen we het immers allemaal voor.
 
 

Meer nieuws

Het zakelijk inzicht van Rene Poppelaars

Het zakelijk inzicht van Rene Poppelaars Deze week gaf onze algemeen directeur een interview aan het business platform van NAC Zakelij...

openingstijden en sluiting bouwvak 2023

De bouwvakvakantie, start binnenkort weer. Wij willen daarom nu al iedereen informeren zodat niemand voor verassingen komt te staan.

NEN 4400-1 certificering verlengd

Met gepaste trots kunnen we melden dat tijdens de jaarlijkse inspectie is gebleken dat wij wederom voldoen aan de eisen voor de afgifte v...

BAHM
Makes Flexibility Work

Wil je meer weten, heb je vragen of wil je een aanvraag plaatsen? Neem contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

Ik help je graag verder!

Anique de Koning
Personeelsadministratie

+31 (0) 88 003 99 00 info@bahm-uitzendbureau.nl