EQUANS project: Shell Pernis, red2green

Met gepaste trots kunnen wij melden dat onze mensen via EQUANS mee werken aan het red2green project op Shell Pernis. In deze fabriek wordt duurzame vliegtuigbrandstof en hernieuwbare diesel geproduceerd uit afval. Denk daarbij aan frituurvet en plantenresten.

EQUANS voorheen ENGIE, is een Frans multinationaal energiebedrijf dat opereert in de productie, onderhoud en distributie van elektriciteit en aardgas. Het is het grootste nutsbedrijf ter wereld na overname van het Britse International Power. EQUANS is een breed energiebedrijf. Het is actief op het gebied van productie en distributie van elektriciteit, aardgas en levert diensten aan de energiesector. De naam zegt het al: EQUANS (EQUation en ANSwers) biedt antwoord op de complexe uitdagingen waar hun klanten voor staan. Zij staan klaar om antwoorden te bieden op de complexe uitdagingen van de energie-, industriële en digitale transities.

Met gepaste trots kunnen wij melden dat onze mensen via EQUANS mee werken aan het red2green project op Shell Pernis. In deze fabriek wordt duurzame vliegtuigbrandstof en hernieuwbare diesel geproduceerd uit afval. Denk daarbij aan frituurvet en plantenresten.

De eerste biobrandstoffenfabriek voor Shell wereldwijd, op het terrein van Shell Pernis, van een raffinaderij waar ruwe olie verwerkt wordt, naar een toekomstig Energy & Chemicals Park Rotterdam. Deze overstap betekent dat de productie van traditionele fossiele brandstoffen verlaagd wordt en dat de productie van koolstofarme brandstoffen geleidelijk zal toenemen.

Vandaag hadden we een klant bezoek op het kantoor van EQUANS te Rotterdam. Hierbij bespraken Angela CEO BAHM Uitzendbureau en Arnold van BAHM Rotterdam de samenwerking tussen EQUANS en BAHM. Vooral de kracht van BAHM werd hierbij benoemd en op prijs gesteld door de klant. Wij zien dan ook een fijne en vruchtbare samenwerking tegemoet. 

Gerelateerde referenties

Wij nemen graag personeel over van BAHM Uitzendbureau!

Koeriersdienst AB Sneltransport
Koeriersdienst

AB Sneltransport

Wij ervaren altijd een fijne en duidelijke communicatie met BAHM.

Energiespecialist Kemkens
Energiespecialist

Kemkens

Gerelateerde projecten

Politiebureau Bergen op Zoom

BAM is gestart met de bouw van een nieuw politiebureau aan de Zuid-Oostsingel in het stationsgebied van Bergen op Zoom. Het nieuwe politiebureau vervangt in de toekomst het huidige pand aan de Jacob Obrechtlaan.

Bekijk dit project

Verbouwing Van der Valk hotel Nuland

Met bijna honderd hotels en vrijwel overal een familielid aan het roer, is Van der Valk wereldwijd een uniek familiebedrijf.

Bekijk dit project

Project NAC

Bij NAC Breda is BAHM betrokken in diverse onderhoud werkzaamheden. BAHM is al jaren lang een trouwe sponsor van NAC.

Bekijk dit project

BAHM
Makes Flexibility Work

Wil je meer weten of een aanvraag indienen? Neem contact op met Dennis. Hij helpt je graag verder!

Ik help je graag verder!

Dennis van Leeuwen
Projectcoördinator

+31 (0) 88 003 99 00 info@bahm-uitzendbureau.nl