EQUANS project: Shell Pernis, red2green

Met gepaste trots kunnen wij melden dat onze mensen via EQUANS mee werken aan het red2green project op Shell Pernis. In deze fabriek wordt duurzame vliegtuigbrandstof en hernieuwbare diesel geproduceerd uit afval. Denk daarbij aan frituurvet en plantenresten.

EQUANS voorheen ENGIE, is een Frans multinationaal energiebedrijf dat opereert in de productie, onderhoud en distributie van elektriciteit en aardgas. Het is het grootste nutsbedrijf ter wereld na overname van het Britse International Power. EQUANS is een breed energiebedrijf. Het is actief op het gebied van productie en distributie van elektriciteit, aardgas en levert diensten aan de energiesector. De naam zegt het al: EQUANS (EQUation en ANSwers) biedt antwoord op de complexe uitdagingen waar hun klanten voor staan. Zij staan klaar om antwoorden te bieden op de complexe uitdagingen van de energie-, industriële en digitale transities.

Met gepaste trots kunnen wij melden dat onze mensen via EQUANS mee werken aan het red2green project op Shell Pernis. In deze fabriek wordt duurzame vliegtuigbrandstof en hernieuwbare diesel geproduceerd uit afval. Denk daarbij aan frituurvet en plantenresten.

De eerste biobrandstoffenfabriek voor Shell wereldwijd, op het terrein van Shell Pernis, van een raffinaderij waar ruwe olie verwerkt wordt, naar een toekomstig Energy & Chemicals Park Rotterdam. Deze overstap betekent dat de productie van traditionele fossiele brandstoffen verlaagd wordt en dat de productie van koolstofarme brandstoffen geleidelijk zal toenemen.

Vandaag hadden we een klant bezoek op het kantoor van EQUANS te Rotterdam. Hierbij bespraken Angela CEO BAHM Uitzendbureau en Arnold van BAHM Rotterdam de samenwerking tussen EQUANS en BAHM. Vooral de kracht van BAHM werd hierbij benoemd en op prijs gesteld door de klant. Wij zien dan ook een fijne en vruchtbare samenwerking tegemoet. 

Gerelateerde referenties

Wij nemen graag personeel over van BAHM Uitzendbureau!

Koeriersdienst AB Sneltransport
Koeriersdienst

AB Sneltransport

Wij ervaren altijd een fijne en duidelijke communicatie met BAHM.

Energiespecialist Kemkens
Energiespecialist

Kemkens

Gerelateerde projecten

Project verbouwing motorvrachtschip

Het betreft een droge ladingschip. Dit motorvrachtschip is 85 x 9,50 meter, heeft een diepgang van 2,62 meter en een laadvermogen van 1.265 ton. BAHM Holland hielp bij de renovatie van het complete schip. Hiervoor hebben wij een timmerman ingezet voor het interieur, lassers voor werkzaamheden in het ruim en monteurs voor de machinekamer.

Bekijk dit project

Op bezoek bij Van Iersel Verkeersschool

Kees van Iersel Opleiding & Trainging is een familiebedrijf dat tientallen jaren ervaring heeft in het geven van rijopleidingen. Bij Van Iersel kun je ook terecht voor onder andere een heftruckcertificaat of vrachtwagenrijbewijs.

Bekijk dit project

Project Total

Vaste leverancier voor Total. Total beschikt in Antwerpen over een van de meest performante geïntegreerde platformen voor raffinage en petrochemie.

Bekijk dit project

BAHM
Makes Flexibility Work

Wil je meer weten of een aanvraag indienen? Neem contact op met Dennis. Hij helpt je graag verder!

Ik help je graag verder!

Dennis van Leeuwen
Projectcoördinator

+31 (0) 88 003 99 00 info@bahm-uitzendbureau.nl