Projectbezoek in Diemen

QuBoMa Metaal is een kleinschalig bedrijf gevestigd in Veen. Ze houden zich vooral bezig met montage/demontage , leuningwerk bij oa snelweg en (trein) stations en werken op projecten wisselend door Nederland.

Al een aantal jaar leveren wij personeel aan QuBoMa. We zijn erg blij met de samenwerking; de lijntjes zijn kort en de afspraken zijn altijd duidelijk. Zo weten zij waar ze aantoe zijn en  wij ook! Wij hebben ons personeel al kunnen inzetten op verschillende projecten in oa Rotterdam, Utrecht en nu ook in Diemen.  Reden genoeg om weer een keertje langs te gaan om te kijken hoe het gaat met het project, en zeker niet onbelangrijk; even een praatje maken met onze medewerkers. Persoonlijke benadering is echt iets waar wij naar streven zodat wij altijd up to date zijn. 

Het is de hele week stralend weer en het zonnetje schijnt fel. Wij komen aan in Diemen met eerst een ijsje om uit te delen voordat wij om de tafel gaan zitten.  Ze zijn nu bezig om het dak te vervangen van het gezondheidscentrum in Diemen-Noord, een leuke klus waar je met een ploeg van 3 werkzaam bent. De sleutelaars geven gelijk aan het erg naar hun zin te hebben, enerzinds vanwege het feit dat ze zelfstandig hun ding kunnen doen maar ook omdat ze een klik met de opdrachtgever hebben. De voorman Maikel komt aan eens in de week om te peilen hoe het gaat en als die tevreden richting huis gaat kunnen de mannen weer door met hun werkzaamheden. 

Na een uurtje om de tafel te hebben gezeten en alles te hebben doorgesproken gaan we met een positief gevoel richting huis. Klant & medewerkers zijn erg blij met onze komst en dat we de moeite nemen om ons gezicht te laten zien. Het volgende project gaat plaatsvinden in Spijkernisse waarbij wij weer onze diensten gaan leveren. 

Gerelateerde referenties

Wij nemen graag personeel over van BAHM Uitzendbureau!

Koeriersdienst AB Sneltransport
Koeriersdienst

AB Sneltransport

Wij ervaren altijd een fijne en duidelijke communicatie met BAHM.

Energiespecialist Kemkens
Energiespecialist

Kemkens

Gerelateerde projecten

Politiebureau Bergen op Zoom

BAM is gestart met de bouw van een nieuw politiebureau aan de Zuid-Oostsingel in het stationsgebied van Bergen op Zoom. Het nieuwe politiebureau vervangt in de toekomst het huidige pand aan de Jacob Obrechtlaan.

Bekijk dit project

EQUANS project: Shell Pernis, red2green

Met gepaste trots kunnen wij melden dat onze mensen via EQUANS mee werken aan het red2green project op Shell Pernis. In deze fabriek wordt duurzame vliegtuigbrandstof en hernieuwbare diesel geproduceerd uit afval. Denk daarbij aan frituurvet en plantenresten.

Bekijk dit project

Exxon Mobil Rotterdam

Groot onderhoud bij Rotterdamse raffinaderij van ExxonMobil

Bekijk dit project

BAHM
Makes Flexibility Work

Wil je meer weten of een aanvraag indienen? Neem contact op met Dennis. Hij helpt je graag verder!

Ik help je graag verder!

Dennis van Leeuwen
Projectcoördinator

+31 (0) 88 003 99 00 info@bahm-uitzendbureau.nl