In aanbouw: Van der Valk hotel Gorinchem

Met bijna honderd hotels en vrijwel overal een familielid aan het roer, is Van der Valk wereldwijd een uniek familiebedrijf.

Techval is een installateur en een onderdeel van Van der Valk. Techval verzorgt de gehele E-installatie voor een aantal van de hotels. Veelal van onze elektromonteurs werken via Techval voor Van der Valk.  Wij als BAHM Uitzendbureau zijn dan ook erg trots dat wij mogen bijdragen aan de realisatie en/of renovatie van enkele hotels, waaronder Gilze-Rijen, Princeville, Gorinchem en Nuland. Wij hechten er dan ook veel waarde aan om  persoonlijk contact met de medewerkers en klanten te stimuleren door ook daadwerkelijk projecten te bezoeken waar onze medewerkers aan de slag zijn.

Wij zijn op projectbezoek geweest in Gorinchem waar Techval bezig is met het bouwen van een  spiksplinternieuw hotel. Het hotel komt te liggen aan de bekende  snelweg A15 waar Van der Valk goed over heeft nagedacht.  Het leuke aan dit nieuwbouwproject is dat ze op locatie niet alleen een hotel bouwen, maar ook gelijk een bioscoop en casino.  Zo kunnen gasten in de toekomst vanuit het hotel genieten van de ontspanning en entertainment.  De medewerkers van Techval zijn hard bezig om alle elektra aan te brengen en de werkzaamheden vorderen goed.  

De monteurs die via ons  te werk zijn gesteld ervaren het project als erg positief en werken dan ook met plezier. Het is fijn werken aan een nieuwbouwproject aangezien je alles gelijk nieuw kan aanleggen en niet een bestaand iets hoeft te vervangen.  Aan het eind van de zomer wordt het nieuwe hotel geopend en beschikt dan over 158 hotelkamers en 11 vergaderzalen. Wij wensen de medewerkers van het project veel succes en kunnen niet wachten op het eindresultaat!

Gerelateerde referenties

Wij nemen graag personeel over van BAHM Uitzendbureau!

Koeriersdienst AB Sneltransport
Koeriersdienst

AB Sneltransport

Wij ervaren altijd een fijne en duidelijke communicatie met BAHM.

Energiespecialist Kemkens
Energiespecialist

Kemkens

Gerelateerde projecten

Saipem 7000

De Saipem 7000, een van de grootste semi-afzinkbare kraanschepen ter wereld, heeft een grote onderhoudsbeurt bij Damen Verolme Rotterdam gehad.

Bekijk dit project

Projectbezoek in Diemen

QuBoMa Metaal is een kleinschalig bedrijf gevestigd in Veen. Ze houden zich vooral bezig met montage/demontage , leuningwerk bij oa snelweg en (trein) stations en werken op projecten wisselend door Nederland.

Bekijk dit project

Project Total

Vaste leverancier voor Total. Total beschikt in Antwerpen over een van de meest performante geïntegreerde platformen voor raffinage en petrochemie.

Bekijk dit project

BAHM
Makes Flexibility Work

Wil je meer weten of een aanvraag indienen? Neem contact op met Dennis. Hij helpt je graag verder!

Ik help je graag verder!

Dennis van Leeuwen
Projectcoördinator

+31 (0) 88 003 99 00 info@bahm-uitzendbureau.nl