09 maart 2023

BAHM bestaat 10 Jaar

BAHM Uitzendbureau bestaat 10 jaar! In 2013 zijn we vanuit de keukentafel begonnen onder de naam B.A.H.M.-Holland. Dit jaar vieren wij ons 10-jarige jubileum! Deze mijlpaal hadden we niet bereikt zonder het vertrouwen van onze opdrachtgevers en de inzet van onze medewerkers.

BAHM Uitzendbureau bestaat 10 jaar!

In 2013 zijn we vanuit de keukentafel begonnen onder de naam B.A.H.M.-Holland. Middenin de crisis met een eigen bedrijf beginnen, wekte nogal wat vragen en opmerkingen op. Met name of het wel zo verstandig was om een eigen bedrijf te starten. Onze reactie was “ach, erger dan dit kan het toch niet worden”. Maar het pakt heel goed uit. We gingen groeien, kregen vertrouwen van klanten en uitzendkrachten en groeiden door. In 2015 namen we onze intrede in het kantoor in Zevenbergen. Er kwamen francisenemers en vestigingen bij en werden we volledig gecertificeerd NEN4400, SNA en VCU Ook sloten we ons aan bij de NBBU.

Er ging natuurlijk ook best weleens wat mis, mooie leermomenten voor ons en ons team. Balen, ervan leren en weer doorgaan. Twee jaar later verhuisden we naar een eigen pand en groter pand met meer mogelijkheden aan de Schapendreef in Breda. Als kers op de taart hadden we in 2021 een succesvolle naamwisseling naar BAHM Uitzendbureau waarbij BAHM Montage definitief afgesplitst werd. Het werd namelijk tijd voor een nieuw 'jasje' dat herkenbaar was voor iedereen, meer opvalt, meegaat met de tijd en ook volledig aansluit bij onze beide bedrijven BAHM Uitzendbureau en BAHM Montage. 

Dit jaar vieren wij ons 10-jarige jubileum!
In deze periode is BAHM uitgegroeid tot een no-nonsense uitzendbureau voor een breed palet aan opdrachtgevers en werknemers. Bij het 10-jarig bestaan kijkt BAHM uitzendbureau dan ook met een goed gevoel terug, maar vooral vooruit. We gaan in 2023 een feestje vieren met het fantastische team wat we hebben opgebouwd. Daarnaast gaan we iets leuks doen voor onze gewaardeerde klanten en uitzendkrachten. Die informatie volgt allemaal nog.

Deze mijlpaal hadden we namelijk niet bereikt zonder het vertrouwen van onze opdrachtgevers en de inzet van onze medewerkers.

Installatie en Elektrotechniek

In 10 jaar tijd is het accent bij BAHM uitzendbureau wel verschoven. Toen we begonnen was onze core business meer de industrie. In 2019 hebben we ervoor gekozen om meer de richting van installatie, elektrotechniek en montage op te gaan. Dat is ontzettend goed uitgepakt. BAHM Uitzendbureau en het team krijgen volop aanvragen voor arbeidskrachten. Dit komt vooral omdat BAHM staat voor transparant en duidelijk communiceren met persoonlijke aandacht voor onze klanten.

Door onder andere samen te werken met andere uitzendbureaus én zzp’ers slagen we er veelal in om ook die gespecialiseerde vakmensen te vinden waar zoveel vraag naar is. En dat in een markt, waarin de vraag groter is dan het aanbod. De wet- en regelgeving maken het bovendien bij vlagen lastig om flexibel te kunnen werken. We zien dat de huidige arbeidsmarkt een lastige is, maar we merken tevens dat er volop mensen voor een uitzendbureau willen werken. Die kiezen voor de variatie, de flexibiliteit. Onze mensen werken overal. Onze klanten en hun projecten zitten door heel Nederland verspreid.

Eigen regio

Na 10 jaar durft BAHM Uitzendbureau wel te stellen dat het Breda volledig kent. Andersom is dit nog niet helemaal het geval. Daarom wil BAHM zich de komende tijd dan ook méér gaan manifesteren in de eigen regio; zo is BAHM vrienden van Breda, lid van bedrijvenvereniging de Mark en lid van NAC Zakelijk met een business box in het NAC stadion. NAC en BAHM hebben al sinds 2016 een mooie en bijzondere samenwerking. Daar werden al stoelen gemonteerd en reclameborden opgehangen door de flexibele krachten van BAHM.

 

De combinatie tussen BAHM Uitzendbureau en BAHM Montage is een schot in de roos. Het uitzendbureau levert vakmensen aan diverse opdrachtgevers en BAHM Montage neemt grote en kleine projecten volledig aan. Zo versteken onze bedrijven elkaar en weten opdrachtgevers ons steeds vaker te vinden. BAHM is zowel in kleinere als grote projecten actief en zet altijd in op een langdurige samenwerking. Wij leveren altijd, waar het ook is! Dit is het stellige motto van BAHM, dat is onze kracht. We regelen álles voor onze opdrachtgevers, ontzorgen die volledig. De komende tijd wordt het jubileum met alle doelgroepen gevierd. En daarna wordt er gewoon weer hard doorgewerkt.

Onze dank is groot dat we nu al 10 jaar directeur/eigenaar mogen zijn van dit prachtige bedrijf. Wij willen dan ook heel erg graag onze klanten, uitzendkrachten en uiteraard ons eigen team en leveranciers bedanken. Zonder jullie was ons dit niet gelukt. Op naar de volgende 10 jaar!

Ben jij op zoek naar een (nieuwe) baan? Wellicht kunnen wij je helpen?
Neem vrijblijvend contact met ons op!

Contact

Meer nieuws

BAHM Bemiddeling opgericht

Per 30 Oktober 2023 is BAHM Bemiddeling opgericht. Met BAHM bemiddelingsbureau kunnen we nog beter zelfstandige professionals en bedrijv...

Nieuwe website live!

Welkom op onze nieuwe website van BAHM Uitzendbureau! Vol trots lanceren wij onze nieuwe website die we in samenwerking met RB-Media ...

Minimumloon stijging per 1 Januari 2023

Er komt een stijging aan voor het minimumloon. De bedragen van het wettelijk minimumloon worden per 1 januari 2023 verhoogd.

BAHM
Makes Flexibility Work

Wil je meer weten, heb je vragen of wil je een aanvraag plaatsen? Neem contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

Ik help je graag verder!

Anique de Koning
Personeelsadministratie

+31 (0) 88 003 99 00 info@bahm-uitzendbureau.nl