24 augustus 2021

Maak kennis met BAHM

Wij zijn BAHM. Wij zijn continue in ontwikkeling, en nu is onze logo en website aan de beurt. Vanaf 1 juli 2021 hebben wij een nieuwe logo en huisstijl. Een huisstijl die naadloos aansluit op de visie, missie en kernactiviteiten van BAHM Uitzendbureau en BAHM Montage. Ook zijn wij zoals u de laatste weken wellicht gemerkt hebt, een andere, modernere en actievere weg ingeslagen op onze social-mediakanalen! Zo hebben wij nu ook een nieuwe website en zelfs een promotievideo die perfect aansluit bij BAHM.

BAHM heeft locaties in Breda, Rotterdam en Venlo. Al onze vestigingen hebben dezelfde doelstelling; Ervoor zorgen dat onze klanten over de vakmensen beschikken die ze nodig hebben.
BAHM werkt volgens de beste standaarden en is NBBU-lid, NEN-, VCU-, en SNF gecertificeerd. Wij zijn actief op het gebied van administratie, elektrotechniek, industrie, installatietechniek, schoonmaak, shipbuilding, transport en werktuigbouw.

Meer nieuws

Verlenging VCU Certificering

BAHM Uitzendbureau heeft de jaarlijkse controle van Veiligheid Checklist Uitzendorganisaties (VCU) glansrijk doorstaan.

Aankomende wijzigingen voor uitzendkrachten

Wij willen het samen doen. We willen vooral sterk zijn door persoonlijk te blijven. Juist dat extra stukje is waarom klanten en medewerke...

Blijf gemotiveerd!

De juiste motivatie vinden is vaak een uitdaging. Vooral in deze vreemde tijd kan dit des te lastiger zijn. Als je iets wilt veranderen, ...

BAHM
Makes Flexibility Work

Wil je meer weten, heb je vragen of wil je een aanvraag plaatsen? Neem contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

Ik help je graag verder!

Angela Poppelaars
Financiel directeur

+31 (0) 88 003 99 00 info@bahm-uitzendbureau.nl