08 januari 2021

Het zakelijk inzicht van Rene Poppelaars

Het zakelijk inzicht van Rene Poppelaars Deze week gaf onze algemeen directeur een interview aan het business platform van NAC Zakelijk. Hier deelde hij zijn visie op hoe bedrijven zouden moeten samenwerken in deze vreemde tijden. Zie onder.

Deze week vertelt René Poppelaars van BAHM Uitzendbureau en BAHM Montage BV zijn zakelijke tips.

BAHM Uitzendbureau is actief op het gebied van administratie, elektrotechniek, installatietechniek, industrie schoonmaak, scheepsbouw, transport en werktuigbouw. En dat in de breedste zin van het woord! Of het nu gaat om grote of kleine projecten, BAHM Uitzendbureau pakt het aan!

BAHM Montage BV is een dynamisch allround elektro, installatie en montagebedrijf. Fespecialiseerd in het vakkundig en efficient oplossen van alle voorkomende montageprojecten. De meest voorkomende montageprojecten zijn o.a. herbouw, renovatie, reparatie in de sectoren elektrotechniek, installatietechniek en las- constructiewerk.  

NAC zit bij deze onderneming in het bloed: René Poppelaars zette het veelzijdige bedrijf op na een Avondje NAC in 2016.

Lees het interview

Meer nieuws

CAO Wijziging Metaal en Techniek

Kortgeleden zijn wij geconfronteerd met het feit dat er een overeenstemming is bereikt over de CAO Metaal en Techniek met een looptijd to...

VCU Gecertificeerd

Afgelopen maand hebben wij een audit gehad door Kiwa voor onze VCU certificering. VCU staat voor Veiligheid Checklist Uitzendorganisaties.

Even voorstellen

Vorige week is Suzan Kieboom bij ons begonnen! Zij gaat het team in Breda versterken als intercedent. Zoek je dus nog werk in de omgeving...

BAHM
Makes Flexibility Work

Wil je meer weten, heb je vragen of wil je een aanvraag plaatsen? Neem contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

Ik help je graag verder!

Anique de Koning
Personeelsadministratie

+31 (0) 88 003 99 00 info@bahm-uitzendbureau.nl