31 oktober 2023

BAHM Bemiddeling opgericht

Per 30 Oktober 2023 is BAHM Bemiddeling opgericht. Met BAHM bemiddelingsbureau kunnen we nog beter zelfstandige professionals en bedrijven aan elkaar koppelen. We zorgen ervoor dat de juiste matches worden gemaakt tussen zzp'ers en bedrijven of instellingen en daarnaast nemen we voor de ZZP'ers en de opdrachtgevers ook een groot gedeelte administratie uit handen.

Het belangrijkste voordeel van een bemiddelingsbureau is dat het jou ontzorgt. Meld je je aan als professional, dan gaan wij als bemiddelingsbureau voor jou op zoek naar opdrachten die bij jouw functieprofiel passen. Zo hoef jij je niet meer druk te maken of je wel aan opdrachten komt. Andersom helpen wij als bemiddelingsbureau de opdrachtgevers aan  ZZP professionals zonder zorgen en administratieve rompslomp.

Als zzp’er kun je ook zelf op zoek gaan naar opdrachtgevers. Echter, wanneer je met behulp van ons bemiddelingsbureau aan de slag gaat, is de kans groter dat je opdrachten binnenhaalt die je zelf normaal niet snel zou kunnen vinden. Er zijn namelijk best veel opdrachtgevers die niet snel willen samenwerken met ZZP ondernemers. Toch hebben bemiddelingsbureaus met dit soort opdrachtgevers wel vaak connecties. Hierdoor kan je tóch nog werken bij een opdrachtgever waar je op eigen kracht wellicht minder snel binnenkomt. 

Iedere ZZP'er is anders en heeft andere kwaliteiten. Wij als bemiddelingsbureau gaat hier zorgvuldig mee om. Tijdens een intakegesprek, maar ook daarna wordt er tijd genomen om jou, je onderneming en je vakgebied te leren kennen. Op die manier kunnen we je gerichter helpen aan opdrachten en je beter adviseren. Dit zelfde geld voor de opdrachtgevers, wij selecteren op het profiel van de ZZP'er of deze een goede match is. Wij kennen onze opdrachtgevers en weten precies waar vraag naar is en hoe wij de beste match kunnen maken.

Misschien wel het grootste voordeel van het werken met een bemiddelingsbureau, is dat je een hoop tijd bespaart. De tijd die je doorgaans kwijt bent met het vinden van opdrachten kun je nu gebruiken voor hetgeen je het liefst doet: je vak uitvoeren en jezelf in jouw vakgebied verder ontwikkelen. Ook opdrachtgevers besparen tijd met zoeken naar profecionals en alle administratieve rompslomp. Wij doen alle  controles en hebben zelf een contract met de ZZP'er waardoor de opdrachtgever geen risico loopt. Wij hebben als bemiddelingsbureau veel verstand van de markt. We zijn ervaren en weten wat er precies speelt in de markt. Voor de opdrachtgevers is dit ook fijn. Zij kunnen vertrouwen op de expertise van ons bemiddelingsbureau om hen te koppelen aan de juiste zzp’ers. 

Meer nieuws

Nieuwe collega

Vanaf vorige week is team BAHM weer gegroeid. Graag stellen wij jullie voor aan Anique. Zij gaat ons team in Breda versterken. Anique gaa...

Even voorstellen...

Vanaf vorige week is ons BAHM team weer gegroeid. Graag stellen wij jullie voor aan Nick Collins. Nick gaat aan de slag als accountmanage...

Het zakelijk inzicht van Rene Poppelaars

Het zakelijk inzicht van Rene Poppelaars Deze week gaf onze algemeen directeur een interview aan het business platform van NAC Zakelij...

BAHM
Makes Flexibility Work

Wil je meer weten, heb je vragen of wil je een aanvraag plaatsen? Neem contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

Ik help je graag verder!

Anique de Koning
Personeelsadministratie

+31 (0) 88 003 99 00 info@bahm-uitzendbureau.nl