01 juli 2021

Nieuwe website live!

Welkom op onze nieuwe website van BAHM Uitzendbureau! Vol trots lanceren wij onze nieuwe website die we in samenwerking met RB-Media hebben ontwikkeld.

Nieuwe branding, huisstijl en website

De afgelopen maanden hebben we met het team hard gewerkt aan het ontwikkelen van een nieuwe huisstijl.
Een huisstijl die naadloos aansluit op de visie, missie en kernactiviteiten van BAHM Uitzendbureau en BAHM Montage! Ook zijn wij zoals u de laatste weken wellicht gemerkt hebt, een andere, modernere en actievere weg ingeslagen op onze social-mediakanalen!
 
In 2020 hebben we een geweldige GROEI doorgemaakt met ons bedrijf. Ondanks de corona crises en de lockdowns. Bij deze groei en de vernieuwde website past ook een nieuwe banding.
Mark Hakkens van Media-Topper maakte voor ons een nieuw logo en nieuwe huisstijl. En die is ZO mooi geworden! Wij zijn er echt super blij mee.
 
En jullie raden het vast al: we hebben ook een nieuwe website. Die nog beter aansluit bij Team BAHM.
Met dank aan RB-Media die onze nieuwe website werkelijkheid hebben gemaakt!
Wij bedanken Internetbureau RB-Media uit Breda voor het resultaat en de fantastische samenwerking! Ook interesse in een nieuwe website? Wij brengen je graag in contact met deze partner.
 

Meer nieuws

Het zakelijk inzicht van Rene Poppelaars

Het zakelijk inzicht van Rene Poppelaars Deze week gaf onze algemeen directeur een interview aan het business platform van NAC Zakelij...

Vanaf 2025 certificeringsplicht voor uitzendbureaus

Het kabinet gaat een verplicht certificeringsstelsel voor uitzendbureaus optuigen, dat naar verwachting in 2025 ingaat. Het moet ertoe le...

Nieuwe collega

Vanaf vorige week is team BAHM weer gegroeid. Graag stellen wij jullie voor aan Anique. Zij gaat ons team in Breda versterken. Anique gaa...

BAHM
Makes Flexibility Work

Wil je meer weten, heb je vragen of wil je een aanvraag plaatsen? Neem contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

Ik help je graag verder!

Anique de Koning
Personeelsadministratie

+31 (0) 88 003 99 00 info@bahm-uitzendbureau.nl